Image
daycenteregaleo@pepsaee.gr
daycenterpeiraias@pepsaee.gr
Image
Παράλληλη δράση των ΚΗΥΕ Αιγάλεω και Πειραιά με τίτλο "Ψυχική υγεία στους χώρους εργασίας by ΠΕΨΑΕΕ" στο JobFestival της Skywalker

Παράλληλη δράση των ΚΗΥΕ Αιγάλεω και Πειραιά με τίτλο "Ψυχική υγεία στους χώρους εργασίας by ΠΕΨΑΕΕ" στο JobFestival της Skywalker

Τα Κέντρα Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Αιγάλεω και Πειραιά της ΠΕΨΑΕΕ θα με΄τέχουν στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2024 στην παράλληλη δράση του JobFestival της Skywalker.

Το #JobFestival είναι ένα διήμερο φεστιβάλ με θέμα την ενίσχυση της εργασίας, που διοργανώνεται από το 2014 σε ετήσια βάση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σκοπός του είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων μέσα από χρήσιμες και ενδιαφέρουσες δράσεις, όπως οι προγραμματισμένες συνεντεύξεις προσωπικού, η γνωριμία εταιριών με υποψήφιους εργαζομένους, τα workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, η διόρθωση βιογραφικών σημειωμάτων των ενδιαφερομένων, η επαγγελματική φωτογράφιση κ.ά.

Η είσοδος και η συμμετοχή των επισκεπτών στις δράσεις είναι ελεύθερη.

logos ath2024

O τίτλος της παράλληλης δράσης των ΚΗΥΕ θα είναι «Ψυχική υγεία στους χώρους εργασίας by ΠΕΨΑΕΕ» . 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τόσο στις παράλληλες δράσεις όσο και στο φεστιβάλ θα βρείτε στους παρακα΄τω συνδέσμους: 

https://jobfestival.gr/athens-job-festival-2024-paralliles-draseis

https://jobfestival.gr/jobfestival-the-festival 

Η ανάπτυξη και λειτουργία των Κέντρων Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων  εντάσσεται στο έργο με τίτλο «Δημιουργία νέων Μονάδων Ψυχικής Υγείας για την ενίσχυση της προσβασιμότητας του πληθυσμού σε υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας» της Δράσης «Μεταρρύθμιση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας» (ID 16820), που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, δυνάμει της 103923ΕΞ 2022/20.07.22 (κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5165700) και μετά από την έκδοση της με αριθ. πρωτ. Γ3β/Γ.Π.οικ.69724/2-12-2022 Υ.Α.

Image

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com
  • (00) 2500-123-4567

Social List