Image
daycenteregaleo@pepsaee.gr
daycenterpeiraias@pepsaee.gr
Image
Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης "Γυναίκα και Εργασία"

Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης "Γυναίκα και Εργασία"

Το Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Πειραιά της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. και το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε τιμώντας τη Διεθνή Ημέρα Γυναικών πρόκειται να πραγματοποιήσουν εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα «Γυναίκα και Εργασία», την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα που άπτονται τις συνθήκες, τους όρους και την ποιότητα ζωής των εργαζομένων γυναικών στον σύγχρονο μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα δοθεί πληροφόρηση και θα απαντηθούν ερωτήματα από εξειδικευμένη νομικό του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. σε θέματα που αφορούν την προστασία της μητρότητας και της οικογένειας, καθώς και την αρχή της ισότητας ευκαιριών στην απασχόληση. Επίσης, θα παρουσιαστεί η λειτουργία του Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Πειραιά της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε., ως φορέα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης εργαζομένων, ο οποίος μέσα από τις δράσεις του προωθεί τη συμφιλίωση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.
Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. στον Πειραιά (Δραγατσανίου 74, Πειραιάς, πλησίον Αγίου Διονυσίου).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στιγμιότυπο οθόνης 8 μαρτιου
Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στην εκδήλωση μπορούν να γίνουν μέχρι και την Πέμπτη 7 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο:
1.Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Πειραιά, 2168095814/260703455.
2. Μέσα από την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:
https://docs.google.com/forms/d/1xs_y3ASPY84sxmXrWcD_ZhA0B7iZ1iEY7mLC1Kxa8Ao/edit

 

Αφίσα Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης Γυναίκα και Εργασία

 

Η ανάπτυξη και λειτουργία των Κέντρων Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Πειραιά και Αιγάλεω εντάσσεται στο έργο με τίτλο «Δημιουργία νέων Μονάδων Ψυχικής Υγείας για την ενίσχυση της προσβασιμότητας του πληθυσμού σε υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας» της Δράσης «Μεταρρύθμιση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας» (ID 16820), που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, δυνάμει της 103923ΕΞ 2022/20.07.22 (κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5165700) και μετά από την έκδοση της με αριθ. πρωτ. Γ3β/Γ.Π.οικ.69724/2-12- 2022 Υ.Α.


Image

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com
  • (00) 2500-123-4567

Social List