Image
daycenteregaleo@pepsaee.gr
daycenterpeiraias@pepsaee.gr
Image
Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης «ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ» από το ΚΗΥΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης «ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ» από το ΚΗΥΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το βιωματικό εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης «Κερδίζοντας την Αυτοεκτίμηση», ξεκινά τον Ιούνιο, επιδιώκοντας να βοηθήσει τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν τα θετικά στοιχεία και τις δυνατότητές τους, να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματα, να αναπτύξουν την αποδοχή,  την φροντίδα και  την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Ο απώτερος στόχος των συναντήσεων είναι τα μέλη της ομάδας να αναγνωρίσουν την προσωπική τους αξία, τις εσωτερικές δυνάμεις τους, να συνδεθούν και να αναπτύξουν καλύτερη σχέση με τον εαυτό τους.

Η ομάδα θα διεξαχθεί στο χώρο του Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Αιγάλεω (Δωδεκανήσου 14, 2ος όροφος). Αποτελείται από 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις  δίωρης διάρκειας η κάθε μία, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Για πληροφορίες και συμμετοχές μέχρι 04/06 στα 210-5914802, 6944410992 και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Έναρξη 06/06. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συντονιστές:

Μήτα Ευδοκία, Κοινωνική Λειτουργός

Eίναι Κοινωνική Λειτουργός με ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία Sane-system Attachment Narrative & Encephalon (Σύστημα, Συναισθηματικός δεσμός, Αφήγηση, Εγκέφαλος). Επιπλέον έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης του προγράμματος Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και σε προγράμματα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, παρέχοντας  υπηρεσίες σε ατομικό επίπεδο, αλλά και συντονίζοντας ψυχοκοινωνικές και  θεραπευτικές ομάδες.

Μπριντζουλάκης Γιάννης, Ψυχολόγος

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος ειδίκευσης στη Βασική και Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη του ΕΚΠΑ. Έχει εκπαιδευτεί στη συστημική ψυχοθεραπεία στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας και στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου. Εργάζεται από το 2006  κυρίως σε Κέντρα Ημέρας του προγράμματος Ψυχαργώς παρέχοντας θεραπευτικές παρεμβάσεις στους λήπτες των υπηρεσιών και τις οικογένειές τους.

 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ1 page 0001

Image

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com
  • (00) 2500-123-4567

Social List