Image
daycenteregaleo@pepsaee.gr
daycenterpeiraias@pepsaee.gr
Image
ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή δράση ΜΕ και ΓΙΑ την Κοινότητα που οργάνωσε το Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Αιγάλεω της ΠΕΨΑΕΕ στις 27/09/2023 στους χώρους του Κέντρου Ημέρας. Η δράση περιλάμβανε ομιλίες και παράλληλες δράσεις, ψυχαγωγικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αλλά κυρίως στόχευε στη γνωριμία του κόσμου και των φορέων με το Κέντρο και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας κύριος Νίκος Δρόσος καλωσόρισε καλεσμένους και επισκέπτες και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους, κάνοντας παράλληλα παρουσίαση της φιλοσοφίας του Κέντρου, καθώς και του προγράμματος της ανοιχτής δράσης. Την δράση τίμησαν με χαιρετισμό ο Υφυπουργός Υγείας, αρμόδιος για θέματα Ψυχικής Υγείας, κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΕΨΑΕΕ και της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ», κ. Μενέλαος Θεοδωρουλάκης, η Πρόεδρος του ΚοιΣΠΕ ΕΥ ΖΗΝ και Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΚοιΣΠΕ, κ. Πόλα Νικολάου και η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δ. Αιγάλεω, κ. Σαμαρά εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκίκα. Επίσης, υπήρχε πλήθος καλεσμένων από την κοινότητα και τους συνεργαζόμενους φορείς, οι οποίοι τίμησαν την δράση του Κέντρου Ημέρας με την παρουσία τους και δόθηκε η ευκαιρία διασύνδεσης και ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών. Η κ. Μυλωνά, Υπεύθυνη Ανθρώπινου δυναμικού στο Ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ" παρουσίασε την πολύ επιτυχημένη συνεργασία που έχει ήδη ξεκινήσει με το κέντρο μας και η κ. Παπασπυροπούλου, Ψυχολόγος του Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Εργαζόμενων Πειραιά παρουσίασε τις υπηρεσίες του ΚΗΥΕ Πειραιά και το πλαίσιο συνεργασίας των δυο Κέντρων Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων.

Την δράση πλαισίωσε η "μουσική συντροφιά" του Κέντρου Κοινωνικού Διαλόγου της ΠΕΨΑΕΕ με μουσικές και τραγούδια, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν. Παράλληλα ο κος Χατζηιωαννίδης από τη SKYWALKER ανέλυσε τη χρήση του Linkedin για την επαγγελματική ανέλιξη και η κα Αμβροσιάδου από το Femina Career Lab της ΧΕΝ Ελλάδος μίλησε για τις έμφυλες διακρίσεις στους χώρους εργασίας! Τέλος, τα έμπειρα στελέχη του Κέντρου Ημέρας μας υλοποίησαν βιωματικά εργαστήρια για την επικοινωνία και την ισορροπία επαγγελματικής - οικογενειακής ζωής!!!

 

 

Image

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com
  • (00) 2500-123-4567

Social List