Image
daycenteregaleo@pepsaee.gr
daycenterpeiraias@pepsaee.gr
Image
4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

 

Στις 20 & 21 Ιουνίου 2024 με την υποστήριξη και αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω η ΠΕΨΑΕΕ – μαζί με πληθώρα φορέων ψυχικής υγείας – θα αναβιώσουν το θεσμό του Φεστιβάλ Ψ για τον αποστιγματισμό της ψυχικής υγείας με τη διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Ψ στη Δυτική Αθήνα, στο Άλσος Αιγάλεω.

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει α. καλλιτεχνικά εργαστήρια, β. εργαστήρια σχετικά με την ψυχική υγεία, και ανοιχτές συζητήσεις, γ. αθλητικές δραστηριότητες και δ. πολιτιστικές εκδηλώσεις / συναυλίες.

Στο 4ο Φεστιβάλ ‘’Ψ’’, οι διαχωριστικές γραμμές υποχωρούν, καθώς λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας- επαγγελματίες- καλλιτέχνες- άνθρωποι του πνεύματος και πολίτες συνυπάρχουν, μοιράζονται ρόλους και εμπειρίες, χτίζοντας από κοινού μία νέα αντίληψη για την ψυχική υγεία.

Είναι πολύ σημαντικό να αναβιώσουμε το «Φεστιβάλ Ψ» που φιλοξενήθηκε τελευταία φορά το 2010 στο Άλσος Αιγάλεω και είχε καθιερωθεί από το 2006 ως ετήσια δράση-εκδήλωση για την ψυχική υγεία και τον αποστιγματισμό. Φιλοδοξούμε το θεσμοθετημένο αυτό πλαίσιο γιορτής, επικοινωνίας και δημιουργικής συνύπαρξης δυνάμεων της κοινωνίας να αναβιώσει και να αναδειχτεί σε ένα κορυφαίο γεγονός που θα υπενθυμίζει ότι η  ψυχική υγεία είναι ζήτημα που μας αφορά όλους.

Η είσοδος και η συμμετοχή στα εργαστήρια και σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας θα ολοκληρωθεί με μουσικές νότες από λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και τη μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα «ΜΠΛΕ».

Ακολουθεί σύνδεσμός για δηλώσεις συμμετοχής σε:

  • Πρωτάθλημα Ping pong
  • Μπάσκετ 3*3
  • Αγώνας ανώμαλου δρόμου

https://forms.gle/gpkqsuyh376wkgTs7

20 - 21/06/2024  

Ραντεβού στο Άλσος Αιγάλεω

 

Poster BLE v20

save the date ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ψjpg

Image

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com
  • (00) 2500-123-4567

Social List